sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Roskaa päivässä - Rappion estetiikkaa?



Koska "roskaa päivässä-liike" johtaa Roska päivässä-liikettä 13 - 1 ihmettelen, että pitäisikö meidän yksinkertaisesti alkaa nähdä roskat ympäristötaiteena? Tällaisia teoksia näin tänään sunnuntaikävelyllämme.











Näillä kuvilla osallistun ensimmäistä kertaa Valokuvatorstaihin. Aihe on Rappion estetiikka.

5 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Roskaa päivässä vs. roska päivässä on hyvin oivallettu. Rappion estetiikkaa etsiessä on hyödyksi, jos osaa laittaa putkinäön päälle. Oletuksena on, että se on meillä valinnaista. :o)

noeijoo kirjoitti...

Niin, kauneus on katsojan silmässä, roskakin on elämää ja voi olla kaunista. Ellei sitten ole roska silmässä, jolloin ei näe mitään.. no, se ei kuulu tähän.

Eevis kirjoitti...

Niin Katriina, joskus asioita on hyvä katsoa laajasta ja joskus hyvin suppeasta perspektiivistä... Toivottavasti en sekoita niitä!

Ja kun katsoo läheltä, voi malka mennä silmään tai pistää tikku... Täytyy varoa, Noeijoo. Mutta kyllä ne lasit kiiltelivät auringossa kauniisti...

iines kirjoitti...

Kun koira astuu kauniisti kimaltelevien lasien päälle, tiedossa on kärsimystä noin kuukauden ajaksi, joskus pidempäänkin, jos haava pahasti tulehtuu. Tervetuloa mukaan Roska päivässä-liikkeeseen! www.roskapaivassa.net

Eevis kirjoitti...

Iines, toivottavsti ymmärsit protestimieleni! Kuvausreissulla keräsimme Miehen kanssa kumpikin muovikassillisen roskia. Kassitkin löytyivät kävellessä...
Roska päivässä-liike on hieno ajatus. Itse asiassa kerran olen yrittänyt liittyä, mutta sivuilla oli joku ongelma. Kiitos muistutuksesta!