sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Kotimainen tämäkin



Laiskuus saa liikkeelle luovuuden. Kyllä. Eilen, tilkkupeiton alla, ainoa mikä liikkui oli ajatus, välillä... Mietin, että miksikä ei sana Kotimainen voisi tarkoittaa myös ilmiötä. Intoni ylittää jälleen taitoni, mutta ajattelin osallistua toisenkin kerran Valokuvatorstain 87. haasteeseen: Kotimainen.


Tämä ajattelemani Ilmiö on nimittäin mitä kotimaisin, mutta sen kotimaisuus alkaa vaarantua, sillä sitä on tavattu jo Australiassa, jopa Kiinan muurilla saakka. Kanarialla se on jo vanha juttu...


Ilmiö sai alkunsa, kun intohimo, onnettomat luonnon olosuhteet ja positiivinen, luova kylähulluus yhdistyi. Ensimmäiset ilmiölle vihkiytyneet eivät välttyneet huvittuneilta huudahduksilta. Se sai aremmat ilmiön kannattajat pakenemaan asumattomille seuduille tai ainakin iltahämärän suojiin. Vähitellen kannattajajoukko on laajentunut ja tieteellisten tutkimusten jälkeen ilmiö on saanut asiantuntijoiden vankkumattoman kannatuksen. Ja mikä parhainta, myös ikäihmisiä ilmiö on alkanut innostaa mukaan.




On aika paljastaa, että tämä ilmiö on S A U V A K Ä V E L Y.





5 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Hauska kuvakollaasi, ja hieno asettelu. Olet kyllä luova ihminen!

Sauvakävely, niinkuin monet muutkin nerokkaat oivallukset, tuntuu nyt itsestäänselvyydeltä. Miksi ihmeessä sitä ei keksitty aiemmin?

isopeikko kirjoitti...

Hiano.

Eevis kirjoitti...

Kiitos, Katriina!
Niin, miksi ei? Riittikö aikaisemmin lunta? Vai olisiko sittenkin, että enää ei tarvitse niin ajatella, että mitä muut ajattelee...

Kiitos, Isopeikko :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Mikä tämä valokuvatorstai on? Kiinnostus heräsi. Hyviä kuvia :)

Eevis kirjoitti...

Heippa, Satu! Googleta valokuvatorstai tai paremminkin etsi Blogilistalta. Ja osallistu :)