keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Eilisen päivän kuvat










Keväinen ilma pakotti jälleen iltalenkille ja kamerakin muistui mieleen. Asumme syrjässä kaupungin keskustasta ja kotimme lähellä on kolmekin lintutornia. Tänään kävelimme polkua ja pitkospuita pitkin yhteen niistä ja sain napattua iltaruskoa. Luonnossa väri oli hieman voimakkaampi kuin kuvissa. Lokkien äänekkäät huudot kuuluivat jo jostain...


Pitänee yrittää mennä jollekin kuvauskurssille. Olen aina inhonnut kapistuksia, joissa on enemmän kuin on ja off-nappi. Olen ehkä hieman teknisempi kuin mummoni, joka avasi ja sulki telkkarinsakin laittamalla sähköpistokkeen seinään ja ottamalla pois. Niin muuten aikaansa seuraava kuin hän olikin koko 86-vuotisen elämänsä ajan.
Mutta olisi kiva saada kamerasta irti noita ominaisuuksia lisää...

7 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Moikka äiti! Hienot kuvat oot ottanut. Ihan pikkiriikkinen ikävän poikanen tuli takaisin noihin maisemiin. Noh, se menee pian ohi ;)
Täällä kaikki hyvin. Kertun kanssa kävin aamulla lenkillä. Sillä on tossa etupihalla rähjäinen krikettipallo, jonka se ottaa joka lenkille mukaan. Nytkin se uljaasti sitä koko lenkin kantoi ja kiersi muut koirat kaukaa... Päivällä kävin kaupungilla ostamassa kengurua illan grillailuja varten. Kuulemisiin!!!

hubaa kirjoitti...

Ihanat maisemat! Hyviähän kuvat ovat. Mulla iskee laiskuus kuvia ottaessa, ei jaksa säätää, ottaa vaan.

Virpi P. kirjoitti...

Upeita kuvia! Olisi kiva katsoa vielä enemmänkin suurennettuna, on niin herkän kauniit värit ja maisemat.

Olen ajatellut myös jotain kuvauskurssia. Kansalaisopistossa on luontokuvauskurssi ainakin, mutta tähän asti olen kuvitellut, että sinne pitää olla järjestelmäkamera mukana. Mitenkähän mahtaa olla?

Eevis kirjoitti...

Katri, haitanneisko, jos se ikävän poikanen alkaisi jo kuiskutella... Täällä aikamoinen kööri jo odottelee... Mitäs se Kerttu ennen kuljettikaan? :) Rapsutuksia! Toivottavasti oli makoisa ilta ja tarkenitte... T. Sun Mutzi

Sama täällä, Noeijoo, olen allerginen säätämiselle... Mutta tuon vekottimen kanssa kait annettava periksi... Ja kiitos :)

Katriina, vaihdoin isommat kuvat. Kohde oli aivvan upea. Paremmalla tekniikalla siitä olisi saanut enemmän irti. Mut aloittelijana en soimaa itseäni. Kyllä digikuvakurssejakin on... pitää selvittää.

tuike kirjoitti...

Kauniita maalauksellisia kuvia. Kevään tunnelmaa. Ei kai se lisäoppia silti pahaa tee...

Vicki Li kirjoitti...

Upeita kuvia, Eevis! Hyvä tunnelma ja värit.Kuvaamista oppii myös kuvaamalla, mutta ei olisi kurssit pahitteeksi mullekaan. Tämä bloggaus on innostanut opettelemaan vähän sitäkin alaa tai ainakin käyttämään uutta digikameraa.

Eevis kirjoitti...

Kiitokset, Tuike ja Vicki Li. En olisi uskonut bloggausta aloittaessani, miten se jo tempaa mukaansa ja sitten "pitää" mennä vielä kurssillekin. Minullakin kamera on ollut jokseenkin käyttämätön, mutta nyt olen kuvannut enemmän, oppinut niitä siirtämään koneelle ja rajaamaan. Minulla on tuo henkilökohtainen tukiopettaja, joka osaa hieman enemmän... siis hieman.