perjantai 8. helmikuuta 2008

Ajatukset harhapoluilla...

Kummallista, miten järki ja tunne erkanevat toisistaan... Kun tulee huoli, järki kuljettaa kohti valoa - yleensä, usein - mutta se tunne... se tönii harhapoluille.... Entä, jos!... Muttaentä!... Jaajaamutta!...

Ja tänään tuli HUOLI! Tai se alkoi jo illalla tyttären soitettua, että tällä meidän Pienellä Ihmisellä, vasta kaksiviikkoisella on nenä tukossa. Virus siellä etelässäkin ... Ja tänään pikkuisemme otettiin äitinsä kanssa sairaalaan. Ei hätää, seuraillaan, nenä saadaan hyvin pidettyä auki... onneksi meillä Suomessa on hyvä hoito... sanoo se järki. Mutta se tunne... se kulkee mukana kuin raskas viitta... Huomenna asiat ovat varmasti paremmin - muistuttaa onneksi se toinen.

Iloisempaa pohdintaa on tähänkin päivään mahtunut. Tintti. Siis talitiainen - lauloi aamulla postilaatikolla käydessäni. TI - TY ...... TI - TY ........ TI - TY ... Sanovat, että talitintitkin juttelevat eri murteilla. Siispä, mahdollinen Lukijani. Kuinka teidän tinttinne laulavat?? Olisipa kiva kuulla!

2 kommenttia:

Tilda kirjoitti...

täällä satakunnassa laulavat; TI ti tyy, ti ti tyy, kaunista on! saatan kuvitella huolesi pienestä, mutta kohta hän jo varmaan on taas kunnossa, näin me uskomme ja luotamme ystäväni :)

Eevis kirjoitti...

Kiitos ajatuksestasi! Soittelin, parempi on vointi ja hoito hyvää.

Siitä on vuosia aikaa, kun täällä lauloivat noin; - tit-loppua muistan kuulleeni lapsena...

Hyvää yötä :)