maanantai 29. syyskuuta 2008

Matkaan

Rakkaat kurkistelijat, blogiystävät, olemme lähdössä. Menemme tänään bussilla Vantaalle. Ja huomenna lento lähtee illan korvissa. Torstaina olemme perillä Melbournessa puolenpäivän aikaan paikallista aikaa. Hongkongissa pitää odotella kokonainen päivä konetta Sydneyyn. Olen siinä mielessä hupsu, että nautin lentosemalla olosta. Sen ilma väreilee iloista odotusta, kielien sorinaa, ihmisiä, ihmisiä... Seurailen ja ihmettelen.





Mieltä lämmittävät kaikki ne hyvän matkan toivotukset, joita olemme saaneet viimeisten viikkojen aikana. Monta soittoa on tullut vain, että ehtisivät vielä ennen lähtöämme jutella kuulumisia ja lähettää meitä matkaan. Viikonloppuna kävimme tervehtimässä Miehen tätiä ja hänen puolisoaan. Halaukset olivat pitkät... Tänään on soitettava vielä monta puhelua...





Käyn kurkkimassa blogeillenne kuulumisia, kun voin. Kommentoin,jos voin. Samoin yritän päivittää blogiani... Kuulumisiin, blogistanialaiset! Ja kiitokset kaikista viime kommenteista. En ehtinyt enää tämän paremmin kiittää. Hyvää syksyä kaikille!

5 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Onpa ihanan rento postaus, täynnä iloista odotusta ja jalka jo oven raossa menossa. Onneksi perilläoloaikaa on tarpeeksi, niin pitkä matkantekokaan ei ehkä rasita.
Sitä samaa siis, antoisaa lomareissua maailmaan ääreen!

P.S. Jäin muuten täksi viikoksi kotiin, nyt mullakin on kolme viikkoa vapaata tiedossa.

Eevis kirjoitti...

Heippa, kiitos toivotuksista. Ja sinulle oikein antoisaa breikkiä ja rentouttavaa oloa. Sekä mukavia seikkailuja :)

kipi kirjoitti...

Jäämme odottamaan upeita matkakertomuksia kuvineen. Turvallista matkaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivotan teille hyvää reissua ja uusia ikimuistoja kotiin tuotaviksi.

Eicka

Eevis kirjoitti...

Kipi, Eicka, kiitos toivotuksista. Yritän pitää matkapäiväkirjaa välillä jo paikan päällä...