tiistai 9. syyskuuta 2008

Aikuinen nainen on vaikuttunut



Lomalla ollessa on ollut enemmän aikaa lukemiseen. Viikonloppuna annoin houkutella itseni ostamaan lehden, joka kertoo kannessaan olevansa "aikuisen naisen asialla". Sitä olen siis kannesta kanteen tutkinut, enkä ole voinut olla vaikuttumatta artikkelista "Laadukkaasti arkeen".


(Kuva on otettu kylläkin Riiassa 2006 syksyllä.)





Artikkelissa todetaan, että "loman jälkeistä tyyliä voi säätää eri tavoin asustamalla". Ja kun laadusta on kyse, viipyillään tietty kukkarolla pitempään. Ja sitten on kuvia ja esimerkkejä: kaulakoru 1160€, timanttisomisteinen kello (naisten F1-mallia) 2250€, Chanel-lompakko 1000€, Chanelin sateenvarjo 460€, Vuittonin lentolaukku 1070€, D&G:n "mahtipontinen" laukku 1179€.


Tähän voi lisätä vain, että HERRAJJESTAS! Uskooko aikuisen naisen asialla oleva toimitus, että aikuinen nainen voi ottaa tuollaista juttua todesta? Että jättäisin erinäisiä lomamatkoja tekemättä ja söisin hernekeittoa saadakseni herrastella noissa vermeissä! Enkä silti kulje tuulipuvussa...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, huh-huh! Meillä ainakin menee oikeasti aikuisen naisenkin rahat johonkin muuhun kuin erilaisiin asusteisiin, tuskin ostelen vaatteitakaan, jollei ole ihan pakko. Tällä aikuisella naisella on muutakin kuin ulkonäkö! =o)

Anonyymi kirjoitti...

Juu ei! En maksais merkistä. Ymmärrän jos maksaa laadusta, mutta ihan tavallinen toppi tai paita useita satoja tai tuhansia! Hei haloooo? ;o

Eevis kirjoitti...

Samoin Minz; shoppailu ei ole tapani viettää vapaa-aikaa.

Niin, ajattele Satu, että sulla olisi kallis laukku tai jotain, eikä me tavalliset tallaajat ymmärrettäis! Sanottais vaan, et Vuitton - ahha!