keskiviikko 20. elokuuta 2008

Kävelee kameran kanssa

Havahduin toissapäivänä siihen, että ulkona kävellessäni en enää ole havainnoinut ympäristöä ja luontoa samalla riemun tunteella kuin keväällä ja alkukesästä. Niin paljon ruskeaa, kuivunutta, ylikukkinutta, mädäntynyttä, rikkisyötyä. Päätin panna "laput silmille" ja zoomailla tarkkaan, onko mitään ihasteltavaa enää. Ja yllätyksekseni kotiin palattuani olin saanut saalistettua kameraani 81 uutta kuvaa, tosin joistakin kohteista otoksia oli useampia kuin yksi. Tässä muutamia esimerkkejä umpimähkäisessä järjestyksessä. Voit klikata kuvia suuremmaksi. Var så god!























Pilvet leijailivat pehmeinä pumpulihattaroina iltataivaalla. Ihmekös tuo, sillä paria tuntia aikaisemmin kaikki vesi niistä oli valunut alas jokina pitkin katuja ja tulvinut suihkulähteinä ylös sadevesikaivoista.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi! Etteikö löydy kaunista! =oD Tästä se vaan paranee vielä! Vaikka kieltämättä itsekin olen enemmän se kevään lapsi, kun kaikki on tuoretta, ehjää, raikasta ja puhdasta. Upeita kuvia!

Virpi P. kirjoitti...

Kannatti napata kamera mukaan. Löysit paljon kaunista, tykkää eniten tuosta ylimmästä ja saunamökin heijastumasta veteen.

Anonyymi kirjoitti...

Vaudevau, mitä värejä, hienoja kuvia! Syksy on toisaalta melko harmaa, toisaalta sitten aika värikäskin, jos osaa tsiigailla sillä silmällä. Pitäisköhän itsekin lähteä kameran kanssa vaihteeksi luonnon helmaan..? :)

Eevis kirjoitti...

Kevään lapsi, kyllä Minz. Vaikka olen nauttinut tästä pehmeän lämpöisestä elokuun ilmastakin ja odottelen ruskaa. Tarvitaan vain oikea zoomi.

Niin Katariina, jäin oikein ihmettelemään miten monia värejä mahtuikaan koiranputken lehteen.

Pitää Satu :) Luonto on rikas kuvattava - niin kuin olet jo kuvannutkin!

Kiitokset kommenteista ja hyvää viikonloppua!

Vicki Li kirjoitti...

Näistäpä ei paljon kuvat parane. Upeita!!

Eevis kirjoitti...

Kiitos Vicki Li :)