tiistai 11. maaliskuuta 2008

Täystehoton

Äkkiseltään luettuna tuo otsikko kuulostaa ihan täystuholta. Tai täystuhoisalta. Mutta nythän on kyseessä se toinen ääripää... Katriinalta lainatakseni termiä "villasukkapäivä". Ja nessupäivä... Kuume on hellittänyt sentään.

Koirajuttu on pyörinyt mielessä... en jaksanut vielä tänään aloitella. Verkkoyhteys on pätkinyt, jo ties monettako päivää... Ja blogisurffailuksi on mennyt tänään aikani koneella...

Eilen kuljettelin lukijaani syvissä vesissä. Mutta tänään... kiivetään korkealle. Tämän kuvan äärellä meditoin välillä kesken työpäivän. Tankkaan siitä voimaa ja rentoudun. Reissukuva tämäkin.




Kauniita unelmointeja!

8 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Ihana kuva!

Eevis kirjoitti...

Ihana kuvaruudun kokoisena (niinkuin työkoneeni taustakuvana), mutta aika tiivis paketti noin pienenä... Jostain syystä ei tuota saanut suurennettua. Paljon viel opittavaa mulla... :)

Vicki Li kirjoitti...

Onko kuva Frigilianasta? Tuli vaan mieleen. Kaunis kuva joka tapauksessa. Mukavaa päivää!

Eevis kirjoitti...

Huomenta Vicki Li, kuva on Nerjasta, San Juan de Capistranolta, niin korkealta kuin pääsee... Ja alhaalla näkyy Nerja ja meri.
Oikein hyvää päivää!

Tilda kirjoitti...

kaunis kuva, tuli oikein hyvä mieli :) mukavaa että kuume loppui.

noeijoo kirjoitti...

Kun näkee kauas, mieli lepää. Se vetää tunturiinkin.

Eevis kirjoitti...

Kiva, että jaksoitte kiivetä kanssani Cascas ja Noeijoo! Tuli ykskaks mieleen, että onko siinä jotain alkukantaista vaistoa, että korkealla on turvassa ja voi levätä, kun näkee kauas... Aimut, jotkut saa aivan kammon... Kuinkahan on?

Tilda kirjoitti...

korkealla on usein hiljaista, eikä levotonta liikennettä tms. ainakin nämä asiat auttavat saavuttamaan levollisen mielen :) (kyllä tänään oli paljon paljon mukavampi päivä kuin eilen)