sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Ottaa päästä


Ottaa-a päästä! Ihaiha kamalasti... Sillä näyttääkö, hyvä mahdollinen Lukijani, tuo kelmeä soikio etelän auringolta?! Eipä näytä, ei. Se on meidän vierashuoneen kattolamppu. Kaksi lamppua palanut, pölyinen, viisi pientä kärpäsenraatoa...

Mutta silloin kun varasin loma-aikani, joka virallisesti alkaa huomenna, olin suunnitellut matkustavani ainakin viikoksi etelän aurinkoon ja lämpöön. Onneksi sen suunnitelman olin perunut jo aikaisemmin. Sillä nyt olen maannut vuorokauden evakossa vierashuoneessa kahden täkin alla lämpöisessä ja tuijotellut tuota kelmeää soikiota ja välillä nukkunut. Hain tänään sairaslomaa... riittäneekö kolme päivää.

Ottaa päästä, että lomasuunnitelmat menivät mönkään. Mutta onneksi en ole nyt etelässä tai matkalla sinne! Se vasta ottaisikin päähän...

Jo helpotti... painun takaisin täkkien alle.

6 kommenttia:

Vicki Li kirjoitti...

Täällähän on oikein epidemia. Melkein kaikki ne blogaajat, joita luen, ovat sairastaneet lomallaan. Sitä ollaan niin työnantjaan päin kallellaan ;) Voimia tautivuoteelle ja pikaista paranemista!

Virpi P. kirjoitti...

No voi itku, nytkö se iski sinuunkin!
Toivottavasti hyväkuntoisena selviät siitä helposti ja nopeasti ilman jälkirohinoita. Loma alkaa sitten vasta terveenä. -Et paljon menetä, vaikka tuohon räntäsateeseen et nyt pääsekään.

Tilda kirjoitti...

Parane pian Eevis!

Eevis kirjoitti...

Kiitos hyvät Ihmiset myötätunnosta... kyllä se tästä... tsiihhhh... Vai muillakin bloggaajilla... puhutaan kyllä tietokoneviruksista... Pitäkää varanne!

noeijoo kirjoitti...

Voihan räkä. Onneksi olet kotona ja toivottavasti paranet pian, niin saisit nauttia vähän lomastakin! Niin oli meilläkin suuri osa porukasta loman vatsataudissa ja osa jäi tänään pois.

Aurinkoiset ajat ovat vielä edessä!

Eevis kirjoitti...

Noeijoo... ytimekkäämmin tuota ei olisi voinut sanoa! Mahatauti ois kyl viel inhampi juttu... :P

Paha sisu nostaa jo päätään täällä. Olen taistellut katkeilevien nettiyhteyksien (Elisoilla varmaan korvat punaisena) ja takkuavan rivivälin kanssa... ihattekeeomiaan...

Ootellaan aurinkoa...