torstai 22. toukokuuta 2008

Tutkielma

Valokuvatorstain 91. Haaste:
"Meillä on synttärit! Tässä kuussa torstaiblogit ovat toimineet 2 vuotta. Runotorstain puolella on kirjoitettu satoja kauniita, karheita, syvällisiä, leikkimielisiä ja haastavia runoja. Valokuvatorstaihin osallistuneet ovat vastanneet haasteisiimme vakavien, hassujen, luovien, tutkiskelevien ja pysäyttävien valokuvien kera! Lämmin kiitos kaikille osallistujille.
Ja sitten tämänkertaiseen haasteeseen, joka on... juhlan kunniaksi...
2

Voit myös osallistua ennenjulkaisemattomalla kuvalla, joka liittyy valokuvausharrastukseesi (esim. kuvausretkiisi) Valokuvatorstain puitteissa. Hyviä inspiksiä!"


Digikuvaajana olen nuorempi kuin Valokuvatorstai ja siihen osallistujana vain kuukauden ikäinen. Vauvaikä varjelee minua terveeltä itsekritiikiltä ja siksi voin häpeilemättä julkaista kaksi muovikassitutkielmaani, jotka tein,kun kokosin ensimmäisiä kuviani haasteeseen "Rappion estetiikka". Kauneinta kuvissa on se, että ne todistavat muovikassinkin maatuvan ajan kanssa. Numeroa kaksi edustavat myös ne kaksi muovikassillista roskia, jotka keräsimme samaisella kuvaussessiolla.








Paljon Onnea Valokuvatorstain pitäjille. Hieno idea!

3 kommenttia:

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Erikoinen kuva-aihe, mutta hieno!

Anonyymi kirjoitti...

hmm.. mielenkiintoinen valinta. mutta toisaalta, aihe on kaksi ja näin se on nähty. :)

Krisu

Eevis kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja siitä, että ette kehoittaneet lopettamaan koko kuvausta :)