lauantai 24. toukokuuta 2008

Toukotöitä



Tänään osan päivästä vietin rivitalopihamme kukkaistutuksia kohentaen ja taistellen rikkaruohoja vastaan. Tulppaanit ja helmilijat lopettelevat vielä kukintaansa...





... norjanangervo aloittelee ja alppikärhö sekä pieni rautatieomenapuu avaavat nuppunsa minä hetkenä hyvänsä.








Ja voikukka. Se kukkii hehkuvana keltaisena rivistönä pensaan juurella. Ihmettelen, kuinka tällainen yritys- ja erehdyspuutarhuri voikaan saada kehitettyä niin elinvoimaisen ja kestävän voikukkalajikkeen.


Kaupungin jokavuotiset puistotyöntekijätkin näkyivät aloittaneen jokakesäisen pestinsä lähikoivikossa. Kesän mittaan niitä siirrellään kaupunginosassamme paikasta toiseen sitä mukaa kuin urakka etenee. Nämä työntekijät ovat isojen ja pienten asukkaiden suuressa suosiossa.





Mutta nyt, pitää vapauttaa peukalo pitämään Suomen puolta Euroviisuissa. Kansalaisvelvollisuus. Ellen sitten häviä taistelua unta vastaan ennen viisutaistelun ratkeamista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on varmaan kaunis piha, vaikka noista kuvista ei vielä kokonaisuutta nähnytkään :)

Suomea ei tällä kertaa ymmärretty, mutta voittihan sentää naapurimaa ;)

ps. Jos löydät kuvistasi samoja karjalaisia kuin minun videossani ja tulet laittaneeksi niitä jonnekin esille, ilmoittele. Äitini oli tosin kotoisin Uudenkirkon Mäkienmäeltä. Uusikirkko oli iso pitäjä, mutta kun kuitenkin on kysymys samasta kunnasta, varmaan jotain yhteyksi on voinut olla.

Vicki Li kirjoitti...

Kivan näköisiä nuo teidän puistotyöntekijät. Muuten yksi elämäni suuria elämyksiä oli, kun sain halata lammasta Rehndahlin kotieäinpuistossa.

Eevis kirjoitti...

Totta puhuen, Alvari, en itsekään ymmärtänyt Suomea... uni voitti.
Katselen kuviani ja jututan vanhaa enoani. Harmi kyllä nuo asiat ovat vasta viime aikoina alkaneet kiinnostaa, kun kertojat ovat poissa. Laitan viestiä blogillesi, jos jotain kiinnostavaa löytyy.

Niin, Vicki Li, eikö olekin ihania puistotyöntekijöitä. Olipa kesy lammas, kun antoi halata. Nuo pinkoivat karkuun. Piti puun takaa kuvata.

Virpi P. kirjoitti...

Ehdottamasti parhaita nuo symppikset puistotyöntekijät!

Eevis kirjoitti...

Ehdottomasti :)